Reguliere flesvoeding

Picomel ontwikkelt en produceert hoogwaardige private label zuigelingenvoeding. Elke levensfase kent een andere voedingsbehoefte. Daarom leveren wij onze private label zuigelingenvoeding in verschillende varianten.

Flesvoeding voor medisch gebruik

Voor zuigelingen die niet goed reageren op de standaard voeding ontwikkelt en produceert Picomel hoogwaardige private label dieetvoeding voor medisch gebruik.

Picomel. Groots in private label zuigelingenvoeding!

Picomel is een betrouwbare, zeer ervaren business partner in private label zuigelingenvoeding.
Opgeteld zeventig jaar ervaring en een grondige kennis van zaken staan garant voor onze constante uitstekende kwaliteit.
Met ons innovatieve efficiënte productieproces leveren wij bovendien tegen een scherpe prijs.

Werkwijze

Ons unieke en uitgekiende productieproces in een hoge fabriek werkt uitsluitend met zwaartekracht. Daardoor blijft de structuur van onze melkpoeders intact. Picomel produceert duurzaam met zelfontwikkelde machines en maximale hygiëne om elk risico uit te sluiten.

Aanbod

Het resultaat is een homogeen, kwalitatief hoogwaardig melkpoeder dat uitstekend oplost. Picomel is een klein bedrijf en uniek in uiterste flexibiliteit. Bij ons zijn zowel receptuur als hoeveelheid bespreekbaar. Picomel levert u probleemloos grote of kleine batches hoogwaardige private label zuigelingenvoeding in sachet of blik.

Onze fabriek

Ons unieke productieproces was de basis voor de bouw van onze moderne fabriek. Die is bewust hoog zodat de zwaartekracht zijn werk doet bij onze productie van hoogwaardige zuigelingenvoeding. Bovendien is onze fabriek zeer duurzaam en voorbereid op de toekomst. De eerste én enige fabriek in Nederland met een BREEAM certificaat.

Puntgave structuur melkpoeders

Picomels unieke zwaartekracht productiemethode gecombineerd met moderne technieken zorgt voor een puntgave structuur van onze melkpoeders. Ons bedrijfsproces is zeer efficiënt ingericht en grotendeels geautomatiseerd. Daardoor is beschadiging of besmetting van onze melkpoeders vrijwel onmogelijk.

© Copyright - Picomel Nutrition B.V.